BigOne Chicago Style Bacon Bonanza

BigOne Chicago Style Bacon Bonanza er toppet med masse digg bacon, kjøttdeig og to typer ost – en skikkelig cravingpizza! Pizzaen er pannestekt, noe som gir en luftig og saftig bunn med sprø skorpe.

Per 100 g
  • Energi990 kJ
  • Energi236 kcal
  • Fett10 g
    Hvorav:
    - Mettede fettsyrer5.5 g
  • Karbohydrat25 g
    Hvorav:
    - Sukkerarter3.6 g
  • Protein9.9 g
  • Salt1.1 g
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen på produktet. Svært allergiske personer bør være forsiktige med alle matvarer som lages av flere ingredienser. Risikoen for at en matvare inneholder spor av ingredienser fra en annen produksjon kan aldri helt utelukkes.

hvetemel, vann, ost 15 % (Edamer, Mozzarella), bacon 6 % (sideflesk, svinekjøtt, vann, salt, sukker, røkaroma, gjærekstrakt, rosmarinekstrakt, stabilisator (E450, E451), antioksidant (E301), konserveringsmiddel (E250)), kjøttdeig 6 % (kjøtt av norsk storfe, vann, løk, stivelse, salt, sukker, krydder, stabilisator (E450, E451)), tomatpuré, løk 4 %, smør, sukker, rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje, gjær, krydder, salt, persille, emulgator (E472), fortykningsmiddel (E412), enzymer, melbehandlingsmiddel (E300)

Standard tilberedning

1. Varm opp ovnen til 225 °C (varmluft anbefales ikke).
2. Ta av plasten og pappskiven på undersiden av pizzaen og plasser den på rist uten bakepapir.
3. Stek pizzaen midt i ovnen, til osten er smeltet på midten og godt stekt på kanten, 14-17 minutter.
4. Ta pizzaen ut av ovnen og avkjøl på rist i 1 minutt. Legg den så over på serveringsfat og nyt!

  •  NeiJa
  • Selleri
  • Egg
  • Fisk
  • Gluten
  • Melk
  • Sennep
  • Nøtter
  • Peanøtter
  • Lupin
  • Bløtdyr
  • Sesamfrø
  • Skalldyr
  • Soya
  • Sulfitt


JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

Type gluten:
Hvete

nyhet!